Zelenina s jedlými hlízami množící se vegetativně, nenáročná, vysazujeme na podzim nebo na jaře menší hlízy, dostatečně daleko od sebe (dorůstá až do 3m výšky); hlízy pojídáme syrové, příp. povařené a smažené v těstíčku apod., „šišaté“ hlízy neškrábeme, ale umyjeme kartáčkem; kvete pozdě na podzim; mrazuodolný, přezimuje v zemi, ve sklepě se kaz...
Zelenina s jedlými hlízami množící se vegetativně, nenáročná, vysazujeme na podzim nebo na jaře menší hlízy, dostatečně daleko od sebe (dorůstá až do 3m výšky); hlízy pojídáme syrové, příp. povařené a smažené v těstíčku apod., „šišaté“ hlízy neškrábeme, ale umyjeme kartáčkem; kvete pozdě na podzim; mrazuodolný, přezimuje v zemi, ve sklepě se kazí; nať jako krmivo pro domácí zvířata; zapleveluje! zasílají se hlízy.
Číst dál